Tuesday, July 1, 2014

KeJaDian Di LaNgKaWi 2014

Assalamualaikum...

Lama x buka blog nie sejak dah masuk dunia airline memang tak sempat nak update,Dunia nie kalau orang tak ada kesabaran dah lama dah cabut tapi minat yang mendalam dalam dunia nie kita sabar  ia merupakan tunjang utama, mana taknya nak kena maki hamun dengan guest tapi buat do no jer.Dah masuk bulan ramadhan dah pun untuk tahun 2014 cepat sungguh masa berlalu.

ok berbalik dengan niat nak memelihara nie memang dah tergendala sangat2. Semua serba tak kena kiranya kena tangguhkan dulu. Sekarang nie saya dh mula belajar berniaga tahun nie kami berniaga di Bazar Ramadhan Pekan Rabu Langkawi  nanti siap kami upload gambar, kena cari duit lebih la nak raya sapa yang berminat tu datang la kat gerai kami harga memang berpatutan!!!



Friday, May 24, 2013

Assalamualaikum...da lama rasanya x menulis blog nie...dah tak rajin sebab sekarang busy dgn keja...tapi insyaallah dari semasa ke semasa saya akan sedaya upaya untuk update..saya masih lagi memelihara arnab,tapi tujuannya bukanlah untuk di jual sekadar hobi sahaja.


Sunday, October 23, 2011

nie arkus aku dgn emon, mimi, momo. sania, dgn kucing aku emon

Tuesday, August 9, 2011

mmmm...Aku malas la sekarang

SAlam...lama la tak tgk ..rasanya tak terlambat la saya nak ucapkanSelamat menyambut bulan ramadan..nama pun setahun sekali datang jadi saya pun ucakan sekadar nak mengingatkan sesama kita....

dah lama saya tinggalkan blog nie sebab x sempat nak uruskan bnyk perkara dalam satu masa..sayanak maklumkan yang saya tidak lagi memelihara unggas sebb saya sekarang bekerja yang memerlukan komitmen yang ........ yang saya pelihara pun sekadar menjadi peneman di rumah ja...


  • Sepasang Guinea pig (arkus) dan seekor anak yang cute miut

  • 4 ekor kucing yang besar dan sihat serta comel dan 3 ekor anak yang baru lahir

  • sepasang ikan peliharaan jenis Oscars

  • seekor udang

  • 2 ekor kura-kura yang dah sebesar tapak tangan

  • seekor labi-labi

  • 2 ekor ikan sepat

  • dan beberapa puluh ikan kapi

itu jelah bt sementara waktu nie ok la nanti saya upload pic peliharaan saya



Thursday, August 27, 2009

Assalamualaikum....sekarang nie...masih xda perubahan...kita tgk la perkembangan terbaru nanti....
haaa nie nek ngan teman baru....