Tuesday, July 1, 2014

KeJaDian Di LaNgKaWi 2014

Assalamualaikum...

Lama x buka blog nie sejak dah masuk dunia airline memang tak sempat nak update,Dunia nie kalau orang tak ada kesabaran dah lama dah cabut tapi minat yang mendalam dalam dunia nie kita sabar  ia merupakan tunjang utama, mana taknya nak kena maki hamun dengan guest tapi buat do no jer.Dah masuk bulan ramadhan dah pun untuk tahun 2014 cepat sungguh masa berlalu.

ok berbalik dengan niat nak memelihara nie memang dah tergendala sangat2. Semua serba tak kena kiranya kena tangguhkan dulu. Sekarang nie saya dh mula belajar berniaga tahun nie kami berniaga di Bazar Ramadhan Pekan Rabu Langkawi  nanti siap kami upload gambar, kena cari duit lebih la nak raya sapa yang berminat tu datang la kat gerai kami harga memang berpatutan!!!